אוכל
אוכל

קנלוני ארבע גבינות ופסטו בבשמל

קנלוני במילוי גבינות ופסטו, אפויים בשמיכת קרם בשמל ומוגשים עם סלט ארוגולה ועגבניות שרי

|מאסטר שף| פורסם12:46
קנלוני ארבע גבינות ופסטו בבשמל (צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף)
צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף
Rating:4.464reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • קנלוני (כ-25 יחידות)
  • שק זילוף עם צנתר רחב

לבשמל:

  • 100 גרם חמאה
  • 4 כפות קמח
  • כוס וחצי חלב
  • 4 גבעולי תימין מופרדים מהגבעול
  • 50 גרם פרמזן מגורד

לפסטו:

  • צרור עלי בזיליקום, שטופים
  • 50 גרם גבינת פרמזן, מגורדת
  • שן שום
  • 2 כפות צנוברים
  • מעט מלח
  • פלפל שחור
  • 3/4 כוס שמן זית

למילוי הגבינה:

  • 150 גרם גבינה צהובה, מגוררת
  • 150 גרם גבינת פטה
  • 150 גרם גבינה בולגרית
  • 150 גרם גבינת שמנת
  • קמצוץ אגוז מוסקט

לסלט ארוגולה:

  • 150 גרם עגבניות שרי
  • מיקס עלי בייבי
  • חצי לימון
  • מעט שמן זית
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שהתערובת הופכת מעט גושית.

2אחרי שהקמח סופג את החמאה מוסיפים בהדרגתיות את החלב. מורידים את הבשמל מהאש ומצננים מעט.

3לקראת ההגשה מוסיפים את הפרמזן והתימין ומערבבים.

4מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן במעבד מזון בעוצמה גבוהה כ-20 שניות.

5מוסיפים בהדרגה את השמן, עד שהפסטו נהיה משחתי ויפה.

6מכינים את מלית הגבינה: מפוררים את הגבינות הקשות לקערה ומערבבים עם גבינת השמנת ואגוז המוסקט.

הרכבת המנה:

1מערבבים את הפסטו לתוך תערובת הגבינות ומעבירים לשק זילוף.

2ממלאים את הקנלוני ומסדרים בתבנית פיירקס מרובעת.

3יוצקים את הבשמל על הקנלוני ומוסיפים פרמזן, אם רוצים.

4מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות, עד שהמנה מזהיבה.

5בינתיים אפשר להכין סלט ארוגולה: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים את כל החומרים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il