
קנלוני ארבע גבינות ופסטו בבשמלקנלוני במילוי גבינות ופסטו, אפויים בשמיכת קרם בשמל ומוגשים עם סלט ארוגולה ועגבניות שרי![]() צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף |
המצרכים :
לבשמל:
לפסטו:
למילוי הגבינה:
לסלט ארוגולה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, עד שהתערובת הופכת מעט גושית. 2אחרי שהקמח סופג את החמאה מוסיפים בהדרגתיות את החלב. מורידים את הבשמל מהאש ומצננים מעט. 3לקראת ההגשה מוסיפים את הפרמזן והתימין ומערבבים. 4מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים חוץ מהשמן במעבד מזון בעוצמה גבוהה כ-20 שניות. 5מוסיפים בהדרגה את השמן, עד שהפסטו נהיה משחתי ויפה. 6מכינים את מלית הגבינה: מפוררים את הגבינות הקשות לקערה ומערבבים עם גבינת השמנת ואגוז המוסקט. הרכבת המנה: 1מערבבים את הפסטו לתוך תערובת הגבינות ומעבירים לשק זילוף. 2ממלאים את הקנלוני ומסדרים בתבנית פיירקס מרובעת. 3יוצקים את הבשמל על הקנלוני ומוסיפים פרמזן, אם רוצים. 4מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות, עד שהמנה מזהיבה. 5בינתיים אפשר להכין סלט ארוגולה: חוצים את עגבניות השרי ומערבבים את כל החומרים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |