
עוגת גבינה אפויה עם שטרויזלמתכון לקינוח קלאסי לשבועות שתמיד עובד. עוגת גבינה אפויה שקל להכין![]() צילום: דניה ויינר |
המצרכים :לבצק הפריך:
לשטרויזל:
למלית הגבינה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבצק הפריך: מערבבים כל החומרים למעט הביצה במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד שמתקבל בצק. 2מכניסים למקרר לחצי שעה ומרדדים לעובי 1/2 ס"מ. 3מכינים את השטרויזל: מעבדים במעבד המזון את החמאה והסוכר. מוסיפים את הקמח ומעבדים עוד עיבוד קצרצר, עד לקבלת תערובת פירורית. 4מערבבים את חומרי המלית ומוזגים על הבצק הפריך המרודד. מפזרים את השטרויזל (פירורי הבצק) ואופים ב-160 מעלות כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |