
קמטוטי בורקס גבינה ב-4 מרכיביםכל מה שצריך בשביל היופי הקראנצ'י הזה זה חבילת דפי פילו, חמאה, מוצרלה ופטה. רוצים לשדרג עם תוספות? עופו על זה, אבל גם גרסת הבסיס הזאת מצוינת וממש פשוטה להכנה. רישול אלגנטי ומכוון במיטבו, וכמה שזה טעים![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
אחת המנות הכי יפות שאפשר להגיש לשבועות: הבורקסים המקומטים מוגשים לשולחן בצורה כל כך מרושלת ויפה. אני בחרתי למלא אותם בתערובת פטה ומוצרלה, ואפשר לבחור כל מילוי אחר שאוהבים. המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים את הפטה והמוצרלה ביחד. 3מכינים את הבורקס: מברישים כל עלה פילו בחמאה, צובטים את העלה במרכזו, מייצרים סיבוב בעזרת האצבעות (כמו בסרטון) ומניחים. בתוך הספירלה שנוצרה ממלאים כף מהמלית, מעבירים למרכז את כל העלים שנותרו ו"סוגרים" את הכדור. הופכים ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מברישים את כל הכדורים בחמאה ואופים 20-25 דקות או עד לקבלת הזהבה יפה. פילו, פטה, מוצרלה. בורקס מקומט ויפהפה|צילום: קרן אגם, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |