
אורז יווני ירוק עם תרד ועשבי תיבולאת התבשיל הזה מכינים בשתי פעימות: מתחילים בבישול האורז בשפע מי מלח, כמו שמבשלים פסטה, מסננים, ואז מוסיפים את הירוקים ומבשלים עוד קצת - וכל זה בפחות משעה. מגישים עם יוגורט ושמן זית ונהנים מהחיים |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח. מוסיפים את האורז ומבשלים 15 דקות. מסננים. 2מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ונעשה שקוף. מוסיפים שום, תרד ועשבי תיבול ומבשלים על אש קטנה רבע שעה, עד שהתרד מאבד צורה. 3מוסיפים אורז עם חצי כוס מים, מלח ופלפל ומבשלים עוד רבע שעה על אש קטנה. מדי פעם מערבבים. 4מגישים עם שפע שמן זית על מצע של יוגורט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |