
כדורי תמרים וקקאוהכדורים השובבים האלה, כמה שהם יפים ככה הם טעימים. כדורי "שוקולד" מופלאים, רכים ומענגים על בסיס תמרים, שתכינו בשביל הילדים אבל סביר להניח שתחסלו מהר מאוד בעצמכםענבל לביא|mako אוכל| פורסם20/11/1807:07 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :ל-20-25 כדורים:
לציפוי (אחד מהציפויים או כולם, לבחירתכם):
אופן ההכנה:1מגלענים את התמרים, מעבירים לקערה בינונית-קטנה, יוצקים מעל מים רותחים רק עד כיסוי ומניחים לתמרים להתרכך בפנים ל-5 דקות. מסננים ומצננים. 2מעבירים את התמרים למעבד מזון וטוחנים יחד עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה לגמרי. מעבירים לקירור לשעה וחצי. >> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל -פיית העוגיות 3יוצרים מתערובת התמרים בידיים רטובות כדורים בגודל הרצוי, ומגלגלים בכל ציפוי שאוהבים.שומרים בקופסה אטומה במקרר. * לגרסה טבעונית ובריאה יותר ניתן להמיר את החמאה ב-40 גרם שמן קוקוס. תגיות:תמרים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |