
כבד קצוץתגידו מה שתגידו, מבחינתנו יש מלך אחד על שולחן החג והמלך הזה הוא הכבד הקצוץ. קבלו מתכון פשוט פשוט, כמו מי שרק מי שיודע שמקומו על השולחן מובטח יכול להרשות לעצמו, לכבד קצוץ מושלם בחמישה מרכיבים כולל המלח![]() צילום: דודו אזולאי, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הכבדים למידת מדיום-וול, מורידים מהאש ומניחים במסננת במקרר למשך שעה. 2מבשלים את הביצים עד שהן קשות. 3קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. 4מטגנים את הבצל עד להזהבה, מורידים מהאש ומקררים. 5קוצצים ביחד את הכבדים והבצל המטוגן עד לקבלת מרקם של משחה גסה. 6מגרדים את הביצים על התערובת, ומערבבים ביחד. 7מתבלים במלח ופלפל שחור. המתכון באדיבותגארדןוניר צוק. >> והנה עוד מתכון מעולה של ניר צוק לשוקיים בדבש>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |