אוכל
אוכל

כבד קצוץ

תגידו מה שתגידו, מבחינתנו יש מלך אחד על שולחן החג והמלך הזה הוא הכבד הקצוץ. קבלו מתכון פשוט פשוט, כמו מי שרק מי שיודע שמקומו על השולחן מובטח יכול להרשות לעצמו, לכבד קצוץ מושלם בחמישה מרכיבים כולל המלח

|מסעדת גארדן| פורסם11:07
כבד קצוץ (צילום: דודו אזולאי,  יחסי ציבור )
צילום: דודו אזולאי, יחסי ציבור
Rating:4.3289reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 800 גרם כבדי עוף
  • 5 בצלים גדולים
  • 5 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הכבדים למידת מדיום-וול, מורידים מהאש ומניחים במסננת במקרר למשך שעה.

2מבשלים את הביצים עד שהן קשות.

3קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

4מטגנים את הבצל עד להזהבה, מורידים מהאש ומקררים.

5קוצצים ביחד את הכבדים והבצל המטוגן עד לקבלת מרקם של משחה גסה.

6מגרדים את הביצים על התערובת, ומערבבים ביחד.

7מתבלים במלח ופלפל שחור.

המתכון באדיבותגארדןוניר צוק.

>> והנה עוד מתכון מעולה של ניר צוק לשוקיים בדבש
>> עוד מתכונים לראש השנה? בבקשה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il