
עוגת לוטוס פקאן בחושהאם מכינים עוגה בחושה, אז שתהיה בדיוק כזאת: לחה, מפנקת, רכה, אוורירית וטעימה. בסך הכל מערבבים מלא דברים טובים יחד - ומרוויחים את הזכות להצטנע בפני האורחים המרוצים ש"סתם זרקנו משהו לתנור"![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית קוגלהוף או תבנית 24 עגולה:
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב את התבנית בחמאה רכה (זה חשוב לחילוץ חלק של העוגה מהתבנית). 2מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, ביצים, וניל, שמנת ויוגורט. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים. 3בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלוטוס עם האגוזים. עוגת לוטוס פקאן בחושה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4מוסיפים את תערובת הלוטוס והאגוזים לתערובת העוגה ומערבבים עד להטמעה. 5מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. עוגת לוטוס פקאן בחושה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל6מצננים מעט ומחלצים מהתבנית. מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת בכלי אטום בטמפרטורת החדר כארבעה ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |