אוכל
אוכל

ריבת חבושים

ריבת חבושים,מרקחת חבושים, דולסה דה ממבריז'ו - תקראו לה איך שאתם רוצים, העיקר שתכינו. אחרי שמצננים שומרים בכלי אטום, ואם רוצים - אפשר גם לקצוץ למרקם יותר ריבתי

|mako אוכל| פורסם10:54
מרקחת חבושים (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:2.4117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי קילו חבושים
  • כוס מים (240 מ"ל)
  • כוס ורבע סוכר (250גרם)
  • מקל קינמון
  • 3 תרמילי הל
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

>> מתכונים לראש השנה

1מנקים את החבושים, מקלפים, מסלקים גרעינים ופורסים לפרוסות.

2מכניסים לסיר כבד עם סוכר, מים ותבלינים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שמתקבל צבע ענברי עז והחבושים רכים.

3מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים כמה דקות ומעבירים לצינון.

4מעבירים את החבושים לכלי מעוקר.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il