
ריבת חבושיםריבת חבושים,מרקחת חבושים, דולסה דה ממבריז'ו - תקראו לה איך שאתם רוצים, העיקר שתכינו. אחרי שמצננים שומרים בכלי אטום, ואם רוצים - אפשר גם לקצוץ למרקם יותר ריבתי![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מנקים את החבושים, מקלפים, מסלקים גרעינים ופורסים לפרוסות. 2מכניסים לסיר כבד עם סוכר, מים ותבלינים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שמתקבל צבע ענברי עז והחבושים רכים. 3מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים כמה דקות ומעבירים לצינון. 4מעבירים את החבושים לכלי מעוקר. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |