
מאפינס תפוחים טבעוניים מקמח כוסמין מלאמתכננים להפציץ בהרבה אוכל טוב בארוחת ראש השנה הבאה עלינו לטובה? ההצעה שלנו: כסת"חו עם מאפינס סופר-בריאים לקינוח. וכן, ברור שהם גם טעימים בטירוף, אחרת לא היינו מעיזים להציע![]() צילום: אריאל ברי בן חמו, הבלוג "בריאלי - אופים בריא יותר" |
המצרכים :ל-16 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור על טורבו ל-165-170 מעלות. מערבבים את החלב והחומץ בקערה ומוסיפים רסק תפוחים ושמן זית. 2בקערה נפרדת מערבבים במטרפה את הקמח, הסוכר, הקינמון, המלח ואבקת האפייה. 3מאחדים בין שתי התערובות. 4מוסיפים את האגוזים ותפוחי העץ ומערבבים רק עד לאיחוד. 5מעבירים לתבניות מאפינס משומנות או מרופדות בעטרות נייר, מפזרים שקדים פרוסים ואופים 10-15 דקות, עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם מעט פירורים. * המתכון באדיבות, קונדיטורית אריאל ברי בן חמו מהבלוגבריאלי - אופים בריא יותר * אפשר להכין את המתכון גם בשתי תבניות אינגליש קייק. במקרה כזה האפייה תהיה מעט יותר ארוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |