
תמרים ממולאים בשר טחוןהשילוב בין בשר לפירות מיובשים תמיד עשה לנו את זה, והמתכון הזה מביא את ההתלהבות שלנו לשיא חדש: תמרים ממולאים בתערובת מהממת של בשר, נענע ופיסטוקים קצוצים, שמתבשלים ברוטב ריחני ועוברים השחמה סופית בתנוררעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם03/10/1807:27 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1יוצרים חתך בסכין חדה לאורכו של כל תמר ומוציאים את הגלעין. 2מערבבים את כל מרכיבי המילוי, וממלאים את התמרים המגולענים. 3הרוטב: מטגנים את הבצל והכרישה בסיר רחב ונמוך שניתן להכניס לתנור, עד שהם מתקרמלים (כ-20 דקות על אש בינונית). מוסיפים את הסלרי והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות. 4מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור מערבבים ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה. 5מכניסים את התמרים הממולאים לרוטב כשהפתח עם המילוי פונה כלפי מעלה. מבשלים שעה על אש נמוכה. 6מחממים תנור ל-180 מעלות ומעבירים את הסיר פנימה להשחמה של 15-20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |