
עוגת תפוחים לא כמו שחשבתםקניתם לא מזמן מנדולינה לטובת סלט מלפפונים טרנדי? מצוין, הנה עוד שימוש גאוני לעשות בה: פורסים תפוחים, מערבבים עם בלילת עוגה (רק כוס אחת של קמח) ומקבלים עוגה מהממת במרקם חלומי. רק זהירות על האצבעות |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקלפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות (בעזרת סכין חדה, מנדולינה או מעבד מזון). 3מקציפים בקערה את הביצים והסוכר. לאחר הקצפה קלה מוסיפים את שאר המצרכים, מוסיפים גם את פרוסות התפוחים ומערבבים הכל יחד. 4יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. 5מכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות, מוציאים, מכסים בנייר אלומיניום ומחזירים לאפייה ל-15 דקות נוספות (כשתוציאו את העוגה מהתנור היא תהיה רכה בפנים - אל תדאגו - היא מוכנה וזה המרקם שלה). 6מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |