
פאי מהיר של מסקרפונה וריבת חלבבשביל היפיוף הזה לא תצטרכו להפעיל תנור, וגם ככה בחום הזה יתחשק לכם קינוח קריר. יש לו תחתית פריכה ואגוזית, מילוי קרמי מפנק ומלמעלה סיומת של ריבת חלב ופקאנים. לוק מהמם וממש קצת עבודהענבל לביא|mako אוכל| פורסם07/06/1807:00 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :לקלתית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1לקלתית: טוחנים במעבד מזון ביסקוויטים, פקאנים וקינמון לפירורים דקים ככל הניתן. מוסיפים חמאה ומערבבים לתערובת לחה. 2מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי 24 ס"מ, ומקפיאים לחצי שעה-שעה. 3למלית קרם מסקרפונה: מקציפים קלות במיקסר את המסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לריכוך, מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה עד לקבלת קרם יציב. משטחים את הקרם בקלתית. 4לציפוי ועיטור: מוסיפים לריבת החלב את החלב החם בהדרגה ולפי הצורך, רק עד לקבלת ציפוי חלק. מצננים מעט ומשטחים על מלית הגבינה בשכבה אחידה. מעבירים לקירור ל-3 שעות או יותר. במילה אחת - פינוק|צילום: ענבל לביא, mako אוכל5לעיטור: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק ומעטרים את הפאי סביב בתלוליות של קרם. מקשטים בפקאנים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |