
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים היטב תבנית קוגלהוף בקוטר 26 ס"מ. 2בכוס קטנה מערבבים יחד מים וקפה ומצננים מעט בטמפרטורת החדר. 3בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, שמנת חמוצה, שמן, מלח, קליפה ומיץ לימון וג'ינג'ר לתערובת אחידה ודי דלילה. מוסיפים את הקפה המצונן ומערבבים שוב. 4מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה תופחת, מתייצבת וקיסם הננעץ בה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים בטמפרטורת החדר, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פאי תפוחים קלאסי>> והנה עוד ים של קינוחים מעולים לראש השנהתגיות:עוגת דבש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |