
המצרכים (20 מנות):
לעוגה
לסירופ
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח. 2מקציפים את החמאה והסוכר עד שמתקבל קרם אוורירי ותפוח. 3מוסיפים בהדרגתיות את הדבש ותמצית הוניל תוך כדי הקצפה. 4מוסיפים בהדרגה כף אחת מתערובת הקמח במהירות איטית. 5מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, אח"כ ביצה נוספת ומערבבים. 6מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתרת הקמח והחלב לסירוגין עד שמתקבלת עיסה אחידה. 7מוזגים מחצית מהעיסה לתבנית ומיישרים. מפזרים מחצית מפירות היער, מוזגים את שאר העיסה ומפזרים מעל את יתרת פירות היער. 8אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות. 9להכנת הסירופ: מערבבים יחד את כל המרכיבים בסיר קטן עד לרתיחה. 10כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה יש להרטיב בסירופ. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |