
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים למיקסר את החמאה והסוכר, ומקציפים עד שהתערובת חלקה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבלים עד שהן נבלעות בתערובת. 2בקערה נפרדת שמים את השמן, הריוויון והדבש ומערבבים לתערובת חלקה. 3בקערה שלישית שמים את כל החומרים היבשים: קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. מערבבים עד שכל המרכיבים מתאחדים. 4ניגשים שוב אל התערובת שבמיקסר ומוסיפים לסירוגין - פעם מעט מהתערובת היבשה ופעם מעט מהתערובת הנוזלית. חוזרים על הפעולה עד שמתקבלת תערובת חלקה לגמרי. 5מוזגים את התערובת לתבנית אינגליש קייק קצרה (או חד פעמית מאלומיניום) עד רבע מגובה התבנית ומפזרים מעל שקדים פרוסים. 6מחממים תנור לחום 160 מעלות ואופים 25-30 דקות אפייה. בודקים עם קיסם - ברגע שהקיסם יוצא יבש אפשר להוציא את העוגה ולהניח בצד לקירור. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |