
רולדת הדבש הטעימה בעולםנשבעים לכם, לא צריך לאהוב עוגות דבש בשביל להתמוגג מהרולדה הזו. צריך רק לאהוב אוכל טעים, בדגש על מתוקים משובחים עם טעם של מיליון דולר |
המצרכים :לבצק:
לקרם:
לסירופ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור (30×40 ס"מ) בנייר אפייה. 2טורפים בקערה ביצה, סוכר, סוכר וניל, שמנת חמוצה ודבש. מוסיפים חמאה רכה, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים. 3מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר האפייה ומשטחים לעובי של בערך חצי סנטימטר. 4אופים 6-8 דקות - אחרי פרק הזמן הזה העוגה עדיין תהיה מאוד רכה, אבל היא תתייצב בהמשך. 5הופכים את הבצק על מגבת נקייה מרופדת בנייר אפייה (שימו לב שהריח של המגבת ניטרלי, רולדה בטעם מרכך כביסה זה פחות כיף). מסירים את נייר האפייה שהיה בתנור ומגלגלים את הבצק בעודו חם בעזרת המגבת (ראו בסרטון). אם הבצק נסדק מעט – לא נורא. משאירים את הבצק המגולגל על השיש או במקרר, לצינון מוחלט. 6מכינים את הקרם: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב. אם הבצק עדיין חמים – מעבירים את הקרם למקרר בינתיים. 7מכינים סירופ מערבוב של מים ודבש. 8לאחר שהבצק הצטנן פותחים אותו בעדינות על משטח העבודה ומברישים בסירופ. 9מורחים את הקרם על הבצק בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות. 10מפזרים אבקת סוכר ומגישים. רולדת הדבש הטעימה בעולם|צילום: יעל קצב רולדת דבש. הכי לא מה שחושבים עליו כשמדמיינים עוגת דבש|צילום: יעל קצבלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! תגיות:רולדה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |