
המצרכים :
אופציונאלי:
לסירופ הסוכר:
אופן ההכנה:1בעזרת מערבל עם וו גיטרה, מערבבים דבש, ביצים, מים, ריבה, שמן וסוכר במהירות נמוכה. 2מנפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים. מוסיפים קינמון וציפורן וממשיכים לערבל עד קבלת תערובת אחידה. 3יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ומקומחות. אם רוצים לעשות את אחת העוגות עם חלבה - מחלקים את הבצק המוכן לשני חלקים לא שווים: 650 גרם לעוגה הרגילה ו– 500 גרם לעוגה המועשרת. לתערובת השנייה מוסיפים את החלבה. 4אופים כ– 30 דקות בתנור שחומם ל–150 מעלות, עד שחלקה העליון של העוגה הופך לקרום יציב. מצננים בטמפרטורת החדר. 5מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים יחד מים וסוכר. 6מסירים מהאש ומברישים את העוגה. מגישים את העוגה בטמפרטורת החדר או קרה. * מומלץ להכין את העוגה 24 שעות לפני הגשתה, על מנת שתספוג את כל הטעמים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |