
אוזני המן עם במבה אדומה ושוקולד לבןעם כל הכבוד לשלל המילויים המיוחדים שיש לנו לאוזני המן, זה אחד השילובים המושלמים: במבה אדומה ושוקולד לבן. ובשביל שיהיו אקסטרה מפנקות, יש במבה אדומה גם בבצק עצמו |
המצרכים :ל-25 אוזני המן:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר להצטנן. 2מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מצרכי המילוי ומעבירים לשקית זילוף. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. במבה אדומה גם בבצק|צילום: יעל קצב, mako אוכל4מכינים קערה עם במבה אדומה מפוררת. אחרי שהמלית הצטננה מכדררים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג, טובלים את תחתית כדור הבצק בקערה, מועכים את כדור הבצק. מניחים כפית מהמלית במרכז העיגולים, מקפלים היטב את הקצוות לצורת משולש, ומניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5אופים למשך 15-17 דקות. 6מוציאים את העוגיות מהתנור, מזלפים את השוקולד הלבן ומפזרים את פירורי הבמבה. אוזני המן במבה אדומה|צילום: יעל קצב, mako אוכל אוזני המן במילוי במבה אדומה|צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |