
ריבת חלב ביתיתריבת חלב מעודנת ורכה שהכנתם לבד יכולה לעשות את ההבדל בין סתם אוזני המן לאוזני המן שבאמת כיף לקבל במשלוח המנות. איך עושים את זה? רק מערבבים, אבל הרבה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
האמת? אפילו לתת צנצנת ריבת חלב ביתית, קשורה בסרט, כמשלוח מנותזה מקסים. המצרכים :לצנצנת אחת גדולה:
אופן ההכנה:1מערבבים את החלב, הסוכר ותמצית הווניל היטב בסיר כבד עם תחתית כפולה עד שהסוכר נמס (רצוי במטרפה). 2מביאים לרתיחה ומיד מעבירים לאש נמוכה. מוסיפים את הסודה. 3ממשיכים לערבב במטרפה בכל 7 דקות במשך שעה, ומקפידים לא להגיע לרתיחה חזקה אלא להישאר בבעבוע עדין. 4אחרי שעה מקפים את הקצף שהצטבר למעלה ומעבירים את ריבת החלב המוכנה לכלי זכוכית מעוקר. ** שימו לב, המסה לא מאוד סמיכה בסוף הבישול, אבל במקרר היא מסמיכה. ריבת חלב|צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |