
עוגיית ענק ב-6 טעמיםעוד לא החלטתם מה להכין למשלוח מנות? תנו לנו לפתור לכם את ההתלבטות עם פתרון שיוציא אתם המלכים של פורים: עוגיית שוקולד ענקית שמתחלקת ל-6, וכל חלק בטעם אחר לחלוטין. מי לא ירצה לקבל כזה משלוח?
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
לתוספות השונות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים את הבצק: ממיסים את החמאה ומסיפים אליה את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה והביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
עוגיית ענק ב-6 טעמים. התוספות | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
3 מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ולכל תערובת בצק מוסיפים תוספת שונה (שוקולד לבן, שוקולד מריר+חצי כף קקאו, שוקולד חלב+כף גדושה נוטלה, סוכריות קרמל+חופן בייגלה , כף חמאת בוטנים+ חוספן סוכריות צבעוניות ועוגיות אוראו קצוצות) ומערבבים.
עוגיית ענק ב-6 טעמים. לפני אפייה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
4 מסדרים את כל תערובות הבצק בתוך תבנית עגולה ומשטחים (כמו בתמונה למעלה).
עוגיית ענק ב-6 טעמים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 אופים כחצי שעה, מקררים מעט וחותכים ל-6 פרוסות. * בשביל גרסת פרווה ניתן להמיר את החמאה בנטורינה/מרגרינה. * אפשר לשלב כל תוספת אחרת שאוהבים (עוגיות/ממרח לוטוס, בוטנים, שקדים, אגוזים וכו')
עוגיית ענק ב-6 טעמים. יותר טוב ממשלוח פיצה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
עוגיית ענק חתוכה ל-6 | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
|