
עוגיות לבבות ריבה נמסות בפהאנחנו יודעים, אוזני ההמן הן המאכל הרשמי של פורים, ובכל זאת - השנה אנחנו הולכים עם הצד האנרכיסטי שלנו ומחליפים אותן בלי להתבלבל בעוגיות חמאה עם ריבה. צנצנת אחת כזאת היא הרי משלוח מנות מושלם![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לבצק (20-30 עוגיות):
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון-תחתון). 2הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הבצק רק עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר!). 3מוציאים את הבצק למשטח מעט מקומח, לשים עוד דקה ביד ומחלקים את הבצק לכדורים קטנים (כ-20 גרם לכדור). מסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4מקמחים מעט תחתית של כוס ומשטחים מעט את הכדורים (בכל פעם מקמחים שוב). מטביעים צורת לב בעזרת ידית של כפית (ראו בסרטון). 5ממלאים שקית זילוף בריבת תות ומזלפים ריבה לתוך השקעים בצורת הלב (מקפידים על הצורה, כדי שתישמר באפייה). 6אופים 10 דקות - שימו לב, העוגייה נשארת לבנה גם אחרי האפייה. 7אם רוצים, מפזרים מעט אבקת סוכר. אם רוצים, שמים בצנצנת ונותנים למישהו שאוהבים. עוגיות לבבות ריבה. צנצנת שכולה אהבה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |