1לשים את חומרי הבצק לבצק אחיד. את המים מוסיפים רק אם הבצק לא מתגבש. עוטפים בניילון נצמד ומצננים 15 דקות.
2מכינים את המלית: מבשלים בסיר קטן המים, הווניל וגרדת הלימון. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפרג. מערבבים היטב עד שהנוזלים נספגים בפרג, מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי העוגיות והצימוקים. מצננים את המלית בטמפרטורת החדר.
>> כל המתכונים לאוזני המן
>> כל המתכונים לפורים
3מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בעזרת חותכן או כוס. מניחים כפית קטנה של מלית במרכז כל עיגול, מקפלים ומהדקים היטב את הפינות.
4אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות, עד להזהבה.
* בקרו בבלוג של אינס -תיק אוכל