אוכל
אוכל

מציית עוף ועשבי תיבול

שוברים את הראש איך לגוון את חול המועד פסח? הנה פתרון שכולל מצות, חזה עוף ועשבי תיבול, או במילים אחרות: הגרסה המשודרגת והמשביעה בהרבה של המצה בריי

|משק ארצי| פורסם07:07
מציית עוף ועשבי תיבול. מנה שהיא ארוחה (יח``צ: דודו אזולאי, משק ארצי)
יח``צ: דודו אזולאי, משק ארצי
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 מצות
  • כוס מים חמים
  • ביצה
  • 120 גרם חזה עוף
  • 1 בצל בינוני
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן שמיר
  • חופן כוסברה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1שוברים את המצות בגסות ומשרים במים 5 דקות. מסננים וסוחטים.

2מוסיפים ביצה ומערבבים.

3קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות מאוד.

4קוצצים את הבצל ועשבי התיבול דק.

5מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.

6משטחים את המצות מעל העוף במחבת ומטגנים כ-2 דקות על אש נמוכה.

7הופכים בעדינות את החביתה שנוצרה ומטגנים כ-2 דקות נוספות על אש נמוכה.

* המתכון באדיבות ניר צוק למשק ארצי, מותג העופות הטבעיים.
>> לכל המתכונים לפסח
>> אבקת אפייה, אבקת מרק ועוד: האם זה כשר לפסח?
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il