אוכל
אוכל

סלט חצילים

סלט חצילים במיונז הוא אחת הקלאסיקות החשובות על כל שולחן, ובעיקר על שולחן חג. זה המתכון של זמי שרייבר ממסעדת סנדר

|מסעדת סנדר| פורסם13:41
סלט חצילים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.248reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 חצילים
  • מיץ מלימון טרי
  • כוס מיונז
  • 2 כפות חרדל
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • חצי כפית סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1קולים את החצילים על להבה גלויה כ-10 דקות מכל צד עד לריכוך. מעבירים למסננת (על מנת לסנן את הנוזלים שניגרים) ומצננים.

2מסירים את הקליפה, מעבירים לקערה ומיד מוסיפים מיץ לימון.

3מוסיפים את יתר המרכיבים ומועכים במזלג היטב עד להתמזגות כל הטעמים. טועמים ומתקנים תיבול.

לכל הסלטים האשכנזיים לחג

וכל המתכונים לפסח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il