
מתכון לחזרת אדומה (חריין)מתכון לחזרת אדומה, חריפה עוקצנית משורש חזרת טרי וסלקים כמו של סבתא. אז לקראת פסח הקרוב הפשילו שרוולים, פתחו חלונות ובואו תלמדו איך מכינים חזרתשמיל הולנדר|שמאלץ, המטבח היהודי המזרח אירופאי, הוצאת מודן| פורסם30/03/2310:22 ![]() צילום: דן-יה שוורץ |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים את החזרת וחותכים לקוביות קטנות. 2מכניסים למעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים דק-דק. 3מגררים את הסלק החי בפומפייה דקה ומוסיפים לחזרת. אם אוהבים את החזרת חריפה משתמשים רק בסלק אחד, לחזרת מתונה יותר מוסיפים סלק נוסף. 4מוסיפים את המלח, הסוכר והחומץ ומערבבים. 5שומרים בכלי עם מכסה אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים ישתלבו. טועמים שוב ומתקנים תיבול. החזרת הזו מתקבלת ורדרדה, אך טעמה חזק ועמוק. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון עלה לראשונה במרץ 2013 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |