
מצה בריי קלאסיתפסח כהלכתו זה פסח עם מצה בריי בבוקר, בערב, או סתם כנשנוש באמצע היום, אז למה לא ללכת על מתכון משודרג למצה בריי קלאסית, עם בצל מטוגן ופרמזן? פסח עוד לא נגמר, ואנחנו כבר סופרים את הימים לשנה הבאהכנרת אהרוני, דן גורמה|mako אוכל| פורסם19/04/1612:41 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרטיבים את המצות במים. מפוררים אותן לחתיכות גסות לתוך קערה ומוסיפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים. 2מטגנים את הבצל על אש בינונית עד הזהבה. מפזרים מעט פרמזן ומעל שופכים את תערובת המצה. משטחים ומטגנים עד הזהבה. 3הופכים את המצה בריי בעזרת צלחת או תרבד ומטגנים עד הזהבה מהצד השני. סופגים עודפי שמן בנייר סופג ומעבירים לצלחת הגשה. * אפשר להגיש עם עוד פרמזן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |