
עוגיות קוקוס קלאסיות לפסחרגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר, ופשוט להכין אותן בבית. אוהבים נגיעה של שוקולד בקוקוס שלכם? אנחנו איתכם![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :ל-80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים). 2מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות. 3מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול. 4מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו. 5אופים 15 דקות, ומצננים על רשת. 6ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי. 7טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה. * אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |