
עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח עם רכיב מפתיעבעוגיות המופלאות האלו אין בכלל קמח, וגם לא ביצים, אבל יש בהן כמות חלבון נאה במיוחד, והכל בזכות רכיב אחד יוצא דופן. תעזו לנסות ואנחנו מבטיחים שתופתעו לטובה. רמז: הן כשרות לפסח לאוכלי קטניות בלבדנטע ליבנה|מגזין שופרסל| פורסם09/04/2408:13 ![]() צילום: דניאל שכטר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכניסים לקערה גדולה את גרגירי החומוס יחד עם חמאת בוטנים, וניל, אבקת אפייה, מייפל ומלח. טוחנים את התערובת בבלנדר יד לעיסה אחידה. 3מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים לאיחוד. 4מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים שווי גודל. מסדרים על נייר האפייה במרחק מה זה מזה. 5אופים כרבע שעה או עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים מעט ומגישים. עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח עם רכיב מפתיע|צילום: דניאל שכטרבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |