
מצה בריי דיאטמי אמר שמצה בריי חייבת להיות פצצת קלוריות מטורפת? קבלו גרסה דיאטטית לפינוק של החג, מושלמת לארוחת ערב קלילה או לארוחת בוקר עשירה, עם מטבל מרענן של יוגורט ומלפפון ובלי שום ייסורי מצפוןכנרת אהרוני, דן גורמה|mako אוכל| פורסם19/04/1613:08 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
למטבל:
אופן ההכנה:1מרטיבים את המצות הקלות במים. מפוררים אותן לחתיכות גסות לתוך קערה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים. 2מחממים שמן במחבת טפלון על אש בינונית ומניחים לביבות מהתערובת בעזרת כף. מטגנים עד להזהבה יפה, הופכים ומטגנים עוד דקה-שתיים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג. 3מערבבים בקערה את היוגורט והמלפפון הקצוץ, ומגישים עם המצה בריי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |