
פיצה לפסח רכה וטעימהעברו הימים שבהם צריך לוותר על פיצה בשבוע של פסח, וכמה טוב שהם עברו. בחול המועד הזה אנחנו הולכים להתחרע על הפיצה הזאת - שהיא אומנם כשרה לפסח אבל עושה את העבודה נהדר |
המצרכים :לבצק:
על הבצק:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם הסוכר, השמרים והמלח. מוסיפים ביצה, מים ושמן זית ולשים 5-7 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק. 2משמנים מעט את הבצק, מכסים את הקערה ומתפיחים שעה עד שעה וחצי. 3מורידים את הנפח של הבצק, משמנים שוב ומתפיחים עוד חצי שעה. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מקמחים נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לגודל תבנית התנור (זהירות, הוא מאוד עדין). מעבירים לתבנית, מורחים ברוטב פיצה ומפזרים גבינה ותוספות. 6אופים 20 דקות או עד הזהבה.
לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! תגיות:פיצה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |