אוכל
אוכל

פיצה לפסח רכה וטעימה

עברו הימים שבהם צריך לוותר על פיצה בשבוע של פסח, וכמה טוב שהם עברו. בחול המועד הזה אנחנו הולכים להתחרע על הפיצה הזאת - שהיא אומנם כשרה לפסח אבל עושה את העבודה נהדר

|mako אוכל| פורסם20:31
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 2 וחצי כוסות קמח תופח לפסח
  • 2 כפות סוכר
  • כף שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • כוס וחצי מים
  • 3 כפות שמן זית

על הבצק:

  • רוטב פיצה
  • גבינה צהובה
  • תוספות שאוהבים

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

מאפים לפסח

1מערבבים את הקמח עם הסוכר, השמרים והמלח. מוסיפים ביצה, מים ושמן זית ולשים 5-7 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק.

2משמנים מעט את הבצק, מכסים את הקערה ומתפיחים שעה עד שעה וחצי.

3מורידים את הנפח של הבצק, משמנים שוב ומתפיחים עוד חצי שעה.

4מחממים תנור ל-180 מעלות.

5מקמחים נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לגודל תבנית התנור (זהירות, הוא מאוד עדין). מעבירים לתבנית, מורחים ברוטב פיצה ומפזרים גבינה ותוספות.

6אופים 20 דקות או עד הזהבה.

פיצה כשרה לפסח - לפני האפייהפיצה כשרה לפסח - לפני האפייה|צילום: יעל קצב

פיצה כשרה לפסחפיצה כשרה לפסח|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון וחג שמח!

תגיות:פיצה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il