
פיצה לפסח רכה וטעימהעברו הימים שבהם צריך לוותר על פיצה בשבוע של פסח, וכמה טוב שהם עברו. בחול המועד הזה אנחנו הולכים להתחרע על הפיצה הזאת - שהיא אומנם כשרה לפסח אבל עושה את העבודה נהדר |
המצרכים :לבצק:
על הבצק:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמח עם הסוכר, השמרים והמלח. מוסיפים ביצה, מים ושמן זית ולשים 5-7 דקות עד לקבלת בצק מעט דביק. 2 משמנים מעט את הבצק, מכסים את הקערה ומתפיחים שעה עד שעה וחצי. 3 מורידים את הנפח של הבצק, משמנים שוב ומתפיחים עוד חצי שעה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מקמחים נייר אפייה ומרדדים עליו את הבצק לגודל תבנית התנור (זהירות, הוא מאוד עדין). מעבירים לתבנית, מורחים ברוטב פיצה ומפזרים גבינה ותוספות. 6 אופים 20 דקות או עד הזהבה.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח!
|