
ממתק אגוזי מלך לפסחכלום הכנה, בלי אפייה - למעשה, רוב העבודה בעוגיות האלה זה פשוט להמתין. ממתק שמכינים רק מאגוזים, קפה ואבקת סוכר, וזוללים בהנאה כל הדרך לשביעי של פסח![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1ממיסים כפית אחת של קפה נמס ב-3 כפות מים חמים. 2מערבבים את האגוזים הטחונים עם הקפה המומס ועם חצי מכמות אבקת הסוכר, עד לקבלת עיסה אחידה. 3מפזרים את הסוכר על משטח העבודה, ומרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ. 4חורצים עיגולים בקוטר 2.5 ס"מ, מניחים על נייר אפייה ומניחים ללא כיסוי לייבוש של 12 שעות. 5ממיסים את הכפית הנותרת של הקפה הנמס ב-2 כפות מים חמים, ומערבבים עם הליקר ועם שאר אבקת הסוכר לקבלת תערובת ללא גושים. 6טובלים את החצי העליון של הפרלין בציפוי, מניחים חצי אגוז מלך ומייבשים עוד קצת. שומרים בקופסה אטומה. >> בשבוע שעבר הענו עוגיות קוקוס קלאסיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |