אוכל
אוכל

טורט תותים וקצפת כשר לפסח

לא רק שהעוגה הזאת פשוטה להכנה, טעימה ויפה, היא אפילו מתאימה לצליאקים במשך כל השנה. אפשר להשתולל ולמלא את הטורט במה שבא לכם

|mako אוכל| פורסם14:35
טורט תותים וקצפת כשר לפסח (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.970reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעוגה:

  • 6 ביצים

  • 450 גרם (1/4 2 כוסות) סוכר
  • 150 גרם (1/2 1 כוסות) שקדים טחונים
  • 150 גרם (1/2 1 כוסות) קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 1 כוסות שמן
  • שקית אבקת אפייה
  • שקית סוכר וניל
  • כפית מלח

למילוי ולקישוט:

  • 3 מכלי שמנת מתוקה

  • חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • תותים

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, כ-5 דקות. מוסיפים את כל יתרת המצרכים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מעבירים לתבנית מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 60 דקות. לאחר 20 דקות מכסים בנייר אפייה, כך שהעוגה לא תשחים יתר על המידה. מצננים.

3מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, הפודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.

4חותכים את העוגה לרוחבה, וממלאים בשליש מהקצפת. סוגרים את העוגה ומורחים את יתרת הקצפת מעל ומסביב. מקשטים בתותים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il