1שוטפים היטב את הלימונים, ומגרדים את הקליפות. שימו לב לא להגיע לחלק הלבן והמר שמתחת לקליפה.2. מקלפים את הלימונים בעזרת סכין, ומוציאים את בשרו ללא החלקים הלבנים. נפטרים מהחרצנים וטוחנים את הלימון הנקי במעבד מזון.
3מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, כ-5 דקות. מוסיפים את כל יתרת המצרכים (כולל הלימון הטחון וגרידת הלימון) ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4מעבירים לתבנית עוגה מאורכת ומשומנת. למי שאין כזו תבנית, אפשר להשתמש ב-2 תבניות אינגליש קייק, אבל להפחית מעט מזמן האפייה.
5אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 50 דקות. אחרי רבע שעה של אפייה מכסים את העוגה בנייר אלומיניום, אחרת העוגה משחימה מדי. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא כמעט יבש.
*מומלץ להגיש עם כף שלקרם פרשאו שמנת, ועלי נענע.