
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית 26 ס"מ. 2מערבלים במיקסר עם וו גיטרה 4 חלמונים עם שמן קנולה, מיץ תפוזים, קוקוס ותמצית וניל 3-2 דקות במהירות איטית-בינונית, עד לקבלת תערובת אחידה. 3מקציפים 8 חלבונים עם סוכר ומלח בקערת מיקסר נקייה כ-5 דקות, עד לקבלת קצף יציב. 4מערבבים בקערה נפרדת קמח מצה, אבקת שקדים, אבקת אפייה ושוקולד מגורר. 5מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הקוקוס והחלמונים ולבסוף מקפלים פנימה את תערובת קמח המצה. יוצקים לתבנית ומחליקים. 6אופים 60-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים. 7מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים. * גיוון: מוסיפים לתערובת 8 תמרים מיובשים מזן מג'הול מגולענים וחתוכים לרבעים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |