
מאפינס דאבל-שוקולד מקמח מצהעוגות קטנות לחות ושוקולדיות שיספקו לא רק את המכורים למצה מרוחה בשוקולד, אלא את כל מי שחייב קינוח בסוף ארוחת החג שלו. מתוך הבלוג BakeCare![]() צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים |
המצרכים :ל-10-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת השוקו והמלח בקערת המיקסר. 2שוברים את הביצים אחת אחת לתוך התערובת ומערבלים. 3מוסיפים את סירופ המייפל, הווניל והשמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. אנחנו ניקח שלושה, תודה|צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים4מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת כף עץ. 5משמנים תבנית מאפינס ויוצקים לתוכה את הבלילה עד 1 ס"מ מגובה התבנית. 6אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא לח אבל נקי. המתכון באדיבות הודליה כצמן מ-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |