אוכל
אוכל

עוגיות שקדים וסילאן כשרות לפסח

שילוב שכולו בריאות, לא? תוספת אבקת הסוכר מתקזזת בריאותית עם היעדר חמאה או שמן. ללא גלוטן, ללא קמח, פרווה, וכשר לפסח גם למי שאינו אוכל קטניות

|אוכל טוב, mako| פורסם14:03
עוגיות שקדים וסילאן כשרות לפסח (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם שקדים מולבנים
  • 100 גרם אבקת סוכר (כוס פחות כף גדושה)
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • שליש כוס סילאן (ללא תוספת סוכר)
  • 1 חלבון ביצה
  • אבקת סוכר לעבודה ולפיזור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכניסים למעבד מזון שקדים, אבקת סוכר, אבקת אפייה וקליפת לימון. מעבדים במהירות גבוהה לתערובת פירורית דקה, טחונה היטב.

>> עוד מתכונים לפסח

3מוסיפים סילאן וחלבון ומעבדים לבצק מעט נוקשה ודביק.

4מכדררים כדורים בקוטר של כסנטימטר וחצי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

5מועכים כל כדור בעזרת מזלג טבול באבקת סוכר לדיסקית שטוחה ועליה דוגמת פסים.

6אופים 12 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין. שומרים בכלי אטום.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il