
עוגיות שקדים וסילאן כשרות לפסחשילוב שכולו בריאות, לא? תוספת אבקת הסוכר מתקזזת בריאותית עם היעדר חמאה או שמן. ללא גלוטן, ללא קמח, פרווה, וכשר לפסח גם למי שאינו אוכל קטניות![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכניסים למעבד מזון שקדים, אבקת סוכר, אבקת אפייה וקליפת לימון. מעבדים במהירות גבוהה לתערובת פירורית דקה, טחונה היטב. 3מוסיפים סילאן וחלבון ומעבדים לבצק מעט נוקשה ודביק. 4מכדררים כדורים בקוטר של כסנטימטר וחצי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 5מועכים כל כדור בעזרת מזלג טבול באבקת סוכר לדיסקית שטוחה ועליה דוגמת פסים. 6אופים 12 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין. שומרים בכלי אטום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |