כל המתכונים לפסח
כל הקינוחים לפסח
זמני כניסת ערב פסח
1מערבבים בקערה את מרכיבי הקרפ עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. הבלילה אמורה להיות נוזלית.
2מחממים מחבת גדולה ומרססים במעט שמן. שופכים מצקת מהבלילה במרכז. מטים את המחבת כך שהבלילה תתפזר בה בצורה אחידה.
3ממתינים כדקה והופכים את הקרפ. מטגנים עוד דקה מהצד השני. אם אתם מרגישים שהלהבה חזקה מדי הנמיכו את האש. חוזרים על הפעולה עד שהבלילה מסתיימת.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים
או באינסטגרם המהמם שלה
קרפ כשר לפסח|צילום: יעל קצב, mako אוכל** אפשר להגיש את הקרפים מגולגלים עם תוספות או ממרחים שאוהבים, אפשר לקבל לארבע כמו בסרטון ואפשר להגיש כערמה, ושכל אחד ירכיב לעצמו מנה.