
עוגיות אגוזים וחמוציות ללא גלוטןעוגיות נהדרות כשרות לפסח משקדים, אגוזים וחמוציותאורן בקר|mako אוכל| פורסם06/04/1417:21 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (100 מנות):
אופן ההכנה:1במיקסר עם וו גיטרה או בעבודה ידנית עם מטרפה, מערבלים היטב שמן, סוכר, דבש וביצים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 2מנפים יחד את כל האבקות ומוסיפים לקערה. 3מערבלים מעט ומוסיפים את המים, מערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 4מוסיפים אגוזים וחמוציות ומערבלים באמצעות לקקן. מקררים היטב. 5יוצרים עיגולים קטנים (אם רוצים להיות מדוייקים אז במשקל 12-15 גרם) ומניחים על מגש עם נייר אפייה. 6אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-15 דקות, אך נזהרים לא לשרוף. 7מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ל-20-25 דקות נוספות, עד לייבוש מלא. 8מוציאים לצינון מלא ושומרים בכלי אטום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |