
לזניית מצות טעימה ממשלזניה לא הייתה מהמאכלים הראשונים שקפצו לנו לראש כשחשבנו על אוכל כשר לפסח, כי בכל זאת, פסטה. עד שבאה מיס פטל ועזרה לנו להיפטר מהקיבעון הזה. מה נאמר, יצאה לזניה פצצה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב העגבניות:
ללמעלה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מכינים רוטב עגבניות (לחלופין, אפשר להשתמש ברוטב קנוי): מערבבים עגבניות מרוסקות עם פפריקה, מלח, פלפל, שמן זית ובזיליקום או אורגנו. 3מערבבים גבינה לבנה עם מוצרלה, ביצים, מלח ופלפל. 4מניחים מצה רטובה בתבנית, ומורחים עליה רוטב עגבניות. שופכים מחצית מתערובת הגבינה ומניחים מצה נוספת. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5מורחים שוב רוטב ועליו גבינות, ומכסים במצה השלישית. 6מורחים עוד שכבה של רוטב עגבניות וזורים מוצרלה מגוררת. 7אופים חצי שעה, עד שהלזניה שחומה ומבעבעת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |