מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

לזניית מצות טעימה ממש

לזניה לא הייתה מהמאכלים הראשונים שקפצו לנו לראש כשחשבנו על אוכל כשר לפסח, כי בכל זאת, פסטה. עד שבאה מיס פטל ועזרה לנו להיפטר מהקיבעון הזה. מה נאמר, יצאה לזניה פצצה

|mako אוכל| פורסם07:00
לזניה כשרה לפסח ממצות (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 מצות רטובות
  • גביע גבינה 9%
  • 100 גרם מוצרלה
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור

לרוטב העגבניות:

  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט בזיליקום קצוץ או אורגנו (או שניהם, לפי הטעם)

ללמעלה:

  • 50 גרם מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מכינים רוטב עגבניות (לחלופין, אפשר להשתמש ברוטב קנוי): מערבבים עגבניות מרוסקות עם פפריקה, מלח, פלפל, שמן זית ובזיליקום או אורגנו.

3מערבבים גבינה לבנה עם מוצרלה, ביצים, מלח ופלפל.

4מניחים מצה רטובה בתבנית, ומורחים עליה רוטב עגבניות. שופכים מחצית מתערובת הגבינה ומניחים מצה נוספת.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

מתכונים לפסח

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

5מורחים שוב רוטב ועליו גבינות, ומכסים במצה השלישית.

6מורחים עוד שכבה של רוטב עגבניות וזורים מוצרלה מגוררת.

7אופים חצי שעה, עד שהלזניה שחומה ומבעבעת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il