
מגולגלות תמרים כשרות לפסחהנה עוד מאפה שחשבנו שלעולם לא יצליח לעבור את משוכת הכשרות לפסח, והוא עושה את זה בענק: עוגיות תמרים מגולגלות, שיכולות להיות גם עוגיות נוטלה או כל ממרח אחר שבוחרים, כשרות לפסח מכל הכיוונים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (2 רולדות):
אפשרויות למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל חומרי הבצק למעט המים לקבלת בצק אחיד. אפשר לעשות את זה במעבד מזון, במיקסר עם וו גיטרה או בלישה ידנית. אם צריך, מוסיפים מעט מאוד מים קרים. 3מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה. 4מורחים איזה מילוי שבוחרים ומגלגלים לרולדות. 5חורצים ברולדות חריצים לסימון העוגיות ואופים 25 דקות או עד הזהבה. 6חותכים לעוגיות ומאחסנים בכלי אטום. מגולגלות תמרים כשרות לפסח|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב המתכון פורסם כאן לראשונה באפריל 2020 תגיות:מגולגלות תמרים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |