אוכל
אוכל

לאפות כשרות לפסח

הסוד של הלאפות הגמישות האלה הוא שילוב של שלושה קמחים שכנראה יש לכם בבית: קמח מצה, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים, שהוא פשוט שקדים טחונים. עכשיו רק נשאר להחליט מה מגלגלים בפנים

|mako אוכל| פורסם19:03
Rating:2.89reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכ-20 לאפות:

  • 2 וחצי כוסות קמח תפוח אדמה
  • חצי כוס קמח שקדים
  • 1 כוס קמח מצה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • 4 כוסות מים פושרים
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

מאפים לפסח

1מערבבים בקערה את כל הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

2מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בלילה ללא גושים.

3מחממים מחבת עם מעט שמן ושופכים אליה חצי מצקת מהבלילה. משטחים בעדינות, מטגנים כשתי דקות והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.

4מוציאים ומכסים מיד במגבת, כדי לשמור על הגמישות של הלאפות.

לאפות כשרות לפסחלאפות כשרות לפסח|צילום: יעל קצב

לאפות לפסחלאפות לפסח|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון וחג שמח!

תגיות:פיצה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il