
לאפות כשרות לפסחהסוד של הלאפות הגמישות האלה הוא שילוב של שלושה קמחים שכנראה יש לכם בבית: קמח מצה, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים, שהוא פשוט שקדים טחונים. עכשיו רק נשאר להחליט מה מגלגלים בפנים |
המצרכים :לכ-20 לאפות:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. 2מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בלילה ללא גושים. 3מחממים מחבת עם מעט שמן ושופכים אליה חצי מצקת מהבלילה. משטחים בעדינות, מטגנים כשתי דקות והופכים. מטגנים עוד שתי דקות. 4מוציאים ומכסים מיד במגבת, כדי לשמור על הגמישות של הלאפות.
לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! תגיות:פיצה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |