
לאפות כשרות לפסחהסוד של הלאפות הגמישות האלה הוא שילוב של שלושה קמחים שכנראה יש לכם בבית: קמח מצה, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים, שהוא פשוט שקדים טחונים. עכשיו רק נשאר להחליט מה מגלגלים בפנים |
המצרכים :לכ-20 לאפות:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. 2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בלילה ללא גושים. 3 מחממים מחבת עם מעט שמן ושופכים אליה חצי מצקת מהבלילה. משטחים בעדינות, מטגנים כשתי דקות והופכים. מטגנים עוד שתי דקות. 4 מוציאים ומכסים מיד במגבת, כדי לשמור על הגמישות של הלאפות.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח!
|