
מצה בריי כהלכתהיש כל כך הרבה גרסאות ושדרוגים למצה בריי שלפעמים אנחנו שוכחים כמה טעימה הגרסה הבסיסית, המצה בריי שבה הכל התחיל. אז בואו נחזור לנקודת ההתחלה: מצות, ביצים וחלב. עם מה מגישים? יש לנו המלצה אש |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים חלב, מלח, פלפל שחור ואת המצות השבורות. מערבבים עד שכל המצות עטופות. 2ממיסים את החמאה במחבת ומעבירים את התערובת פנימה. מכסים במכסה, מבשלים 3 דקות מכל צד ואוכלים מיד. ** לגרסה עשירה יותר מחליפים את החלב בשמנת לבישול. ** אפשר לשדרג את המצה בריי עם גבינה צהובה, עשבי תיבול ואפילו סוכר וקינמון. המלצה אישית: לכו על שמנת חמוצה, קוביות עגבנייה ופטרוזיליה קצוצה. ניסיתם מצה בריי עם שמנת חמוצה ועגבנייה?|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |