
בצל ממולא ברוטב יין אדוםבצלים ממולאים בשיטה הקלה, שלוקחת פחות משעה ויוצאת מדהים. עם בשר ואגוזים במילוי ויין ברוטב, כולם יכולים ליהנות מהמנה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
יש דרך קלה למלא בצלים, במקום להפריד להם את העלים אחד אחד: פשוט מוציאים את הליבה באמצעות כף פריזיאן - וזהו. הבצל מוכן למילוי. גם את הבצל שהוצאנו כמובן ננצל, והוא יעשיר לנו את הרוטב. המצרכים :למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מקלפים את הבצלים, ומיישרים את תחתיתם כך שיוכלו לעמוד בסיר. מרוקנים את פנים הבצל מלמעלה בעזרת כף הפריזיאן, ומשאירים את הדפנות של הבצל דקות אבל לא דקיקות (את מה שהוצאנו מהבצל לא זורקים. נשתמש בו לרוטב). מבשלים את הבצלים המרוקנים במים רותחים כ-5 דקות, לריכוך. 2מערבבים את חומרי המילוי, וממלאים את הבצלים. 3קוצצים את ליבות הבצל שרוקנו ומטגנים בסיר גדול. מוסיפים יין ופטרוזיליה ומתבלים בקינמון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. 4מוסיפים את הבצלים הממולאים לרוטב ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות. מגישים עם פירה או תפוח אדמה אפוי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |