
עוגת תפוחים ושקדים לפסחתשמעו, לא רק שהעוגה הזאת הכי אחת מעוגות התפוחים הכי שוות שיש, בנוסף להכל היא גם פרווה, כך שתוכלו לשלוף אותה בגאווה מיד אחרי ארוחת החג, כדי שכל האורחים שלכם יוכלו ליהנות ממנה. לזה אנחנו קוראים חג שמח![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית מרובעת 30*30:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2טורפים היטב בקערה את הביצים והסוכר כ-3-4 דקות לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה. 3מוסיפים שמן ותמצית וניל ומערבבים היטב. 4מוסיפים את אבקת השקדים, שני סוגי הקמחים, אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב. 5מוסיפים חלב ומערבבים היטב. 6מעבירים את התערובת לתבנית ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים (הם ישקעו במהלך האפייה וזה בסדר). 7מפזרים את גפרורי השקדים וסוכר הווניל מעל העוגה. 8אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ללא פירורים עליו. 9מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב במקרר כשלושה ימים. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |