
עראייס לפסחלא קל לוותר על פיתות לשבוע, אבל מאז שמצאנו פתרון כשר לפסח לעראייס אנחנו חייבים לומר שמצבנו טוב בהרבה. השמועות נכונות - עראייס במצה זה חתיכת דבר טעים, והוא לא יותר מורכב להכנה מעראייס רגיל (אפילו פחות) |
המצרכים :ל-16 עראייס קטנים:
לתערובת הבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת הבשר. 2 חותכים את המצות לרבעים. 3 מפזרים את תערובת הבשר על רבעי המצות בצורה אחידה. מקפלים על רבע מצה לשניים, לקבלת משולש. 4 צורבים את משולשי המצה על המנגל או על פלנצ'ה משומנת כ-3 דקות מכל צד, עד שהבשר עשוי. 5 מגישים עם טחינה וסלט חריף ומתענגים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח!
|