
עראייס לפסחלא קל לוותר על פיתות לשבוע, אבל מאז שמצאנו פתרון כשר לפסח לעראייס אנחנו חייבים לומר שמצבנו טוב בהרבה. השמועות נכונות - עראייס במצה זה חתיכת דבר טעים, והוא לא יותר מורכב להכנה מעראייס רגיל (אפילו פחות) |
המצרכים :ל-16 עראייס קטנים:
לתערובת הבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת הבשר. 2חותכים את המצות לרבעים. 3מפזרים את תערובת הבשר על רבעי המצות בצורה אחידה. מקפלים על רבע מצה לשניים, לקבלת משולש. 4צורבים את משולשי המצה על המנגל או על פלנצ'ה משומנת כ-3 דקות מכל צד, עד שהבשר עשוי. 5מגישים עם טחינה וסלט חריף ומתענגים.
לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! תגיות:עראייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |