
חיתוכיות מצה ושוקולדאת השילוב של מצה ושוקולד כולנו מכירים, אבל לא תאמינו כמה מעט תצטרכו לעשות כדי לשדרג אותו לעוגה כיפית וקלילה, ללא אפייה, עם טוויסט מפנק ביותר של חמאת בוטנים![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1מפוררים את המצות לקערה. 2שמים בסיר קטן את הקקאו, הקפה, הסוכר, המים והברנדי, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. 3שופכים על פירורי המצות ומערבבים. 4משטחים את התערובת בתבנית בגודל 25X25 ס"מ ומיישרים. 5מכניסים למקרר. 6ממיסים במיקרו את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים מלמעלה ומכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות (אפשר גם חצי שעה במקפיא). 7חותכים לריבועים בסכין חדה, ומגישים. חג שמח! לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |