
זה הסוד לקניידלך רכים ואוורירייםכן, מקציפים את הביצים, לא, לא צריך להפריד חלבונים מחלמונים, וכן, יש עוד עניין קטן (מקציפים גם את השמן). ככה מכינים קניידלך שאי אפשר להפסיק לאכול![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :לכ-40 יחידות:
אופן ההכנה:1מקציפים את הביצים בשלמותן עד קבלת לתערובת תפוחה, כ-2 דקות. 2מוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל וממשיכים להקציף למסה אחידה. 3מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עם כף בעדינות עד לאחידות. מצננים במקרר חצי שעה. 4יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומבשלים בסיר עם מים רותחים 10 דקות. מגישים עם מרק לוהט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |