אוכל
אוכל

זה הסוד לקניידלך רכים ואווריריים

כן, מקציפים את הביצים, לא, לא צריך להפריד חלבונים מחלמונים, וכן, יש עוד עניין קטן (מקציפים גם את השמן). ככה מכינים קניידלך שאי אפשר להפסיק לאכול

|mako אוכל| פורסם09:25
קניידלך רכים ואווריריים (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.7190reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכ-40 יחידות:

  • 4 ביצים
  • שליש כוס שמן זית
  • כוס וחצי מים
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות קמח מצה

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1מקציפים את הביצים בשלמותן עד קבלת לתערובת תפוחה, כ-2 דקות.

2מוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל וממשיכים להקציף למסה אחידה.

3מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עם כף בעדינות עד לאחידות. מצננים במקרר חצי שעה.

4יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומבשלים בסיר עם מים רותחים 10 דקות. מגישים עם מרק לוהט.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il