
עוגת תפוזים ומרציפן לפסחמה אתם חושבים? שבפסח לא תרצו משהו מתוק ליד הקפה? ברור שתרצו! ואם אנחנו מכירים אתכם - זה בדיוק המשהו שיבוא לכם: עוגה תפוזית עסיסית ודשנה, עם כמה גוונים של שקדים והמון טעם של עוד![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2טורפים היטב בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים. 3מוסיפים מיץ תפוזים, אבקת אפייה, קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב. 4מוסיפים פנימה את קוביות המרציפן ומערבבים. 5מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת עטופה היטב במקרר כארבעה ימים. * לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |