אוכל
אוכל

עוגת תפוזים ומרציפן לפסח

מה אתם חושבים? שבפסח לא תרצו משהו מתוק ליד הקפה? ברור שתרצו! ואם אנחנו מכירים אתכם - זה בדיוק המשהו שיבוא לכם: עוגה תפוזית עסיסית ודשנה, עם כמה גוונים של שקדים והמון טעם של עוד

|mako אוכל| פורסם07:12
עוגת תפוזים ומרציפן לפסח (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.395reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 3 ביצים גדולות
  • חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן
  • 100 גרם חמאה רכה
  • שליש כוס (80 מ"ל) מיץ תפוזים
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס (50 גרם) קוקוס טחון
  • 2 כוסות (200 גרם) שקדים טחונים לאבקה
  • 100 גרם קוביות מרציפן (מצופה שוקולד או רגיל)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק.

2טורפים היטב בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים.

3מוסיפים מיץ תפוזים, אבקת אפייה, קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב.

4מוסיפים פנימה את קוביות המרציפן ומערבבים.

5מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

6מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

* העוגה נשמרת עטופה היטב במקרר כארבעה ימים.

* לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד בראוניז קטלנית

>> עוד מתכונים לפסח - פה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il